Ђаци прваци

Ове школске 2023/24. године, уписали смо укупно   64 првака. Од тога, нашу школу сада краси 32 девојчице и  32 дечака.

Занимљиво је да смо уписали и ђака из Русије, као и ученицу из Кине који су се јако лепо уклопили и учинили детињство још занимљивијим малим Сурчинцима.

Одељење  I1 броји 21-ог ђака, 10 дечака и 11 девојчица. Ово одељење води наша увек ведра и бескрајно енергична и активна учитељица Вера Чукић. Њу ћете препознати по пиштаљци и отмености којом деци одмах шаље две поруке: буди одговоран и дисциплинован, али и пристојан, мудар и уредан. Максимум знања и раздраганости је једина права мера.

У одељење  I2 дошло је 22-оје ђака и овде је ситуација и слична и потпуно обрнута: имају 11 дечака и 10 девојчица, тако да је за плес неопходно да се удруже, за њихову прву малу забаву у 4. разреду. Њих води снажна и харизматична учитељица Слађа Богдановић која својом позитивном енергијом врло брзо постигне да деца заволе школу и заволе ред и учење.

Одељење  I3 предводи тихо и достојанствено, али снажно и упорно, сталожено и мудро учитељица Јелена Братић, која у овом новом саставу има дечицу својих ученика и тиме уводи једно ново занимање у нашу категоризацију, а то је породични учитељ. Онај коме се највише верује, онај коме се може поверити нешто најдрагоценије, а то су дечица.

Њен тим који одлучно води до победе чине 22 -оје ученика и они су за плес сами себи сасвим довољни, јер имају подједнак број девојчица и дечака.